Hvidovre

Valg til Folkeoplysningsudvalget 2022-2025

Foto: Hvidovre Kommune

Det er blevet tid til at vælge nye medlemmer til Hvidovre Kommunes Folkeoplysningsudvalg, som varetager opgaver inden for det frivillige foreningsliv. 

Alle folkeoplysende foreninger og aftenskoler, som har modtaget kommunalt tilskud eller fået anvist fast kommunalt lokale i 2021, kan være med til at vælge repræsentanter til udvalget, der også tæller fire politisk udpegede medlemmer.

Den kontaktansvarlige for de foreninger og aftenskoler, der opfylder ovenstående krav, har modtaget en mail om valget. Denne fungerer som adgangsbillet til valgaftenen, og man kan ikke få adgang til valgstedet uden. Derfor er det vigtigt, at den repræsentant, som stemmer på vegne af sin forening eller aftenskole, medbringer mailen (kan fremvises på telefonen).

Valget finder sted torsdag den 20. januar 2022 kl. 18.30 i Værestedet, Vestre Kvartergade 5 i Hvidovre.

Medlemmerne af Folkeoplysningsudvalget bliver valgt for en 4-årig periode, og det er de folkeoplysende frivillige foreninger og aftenskoler, som indstiller kandidater til valget.

Har man som kontaktansvarlig for en folkeoplysende forening eller aftenskole i Hvidovre Kommune mod forventning ikke modtaget ovennævnte mail, skal man kontakte Henrik Koch-Nielsen på tlf.: 3639 3287, Mikkel Uldall Wolff på tlf.: 3639 3273 eller Dorthe Lauridsen på tlf.: 3639 3282.

Kommentarer